Svane foto - betingelser

 

Alle priserer ex. moms og div. leveringsomkostninger. Alle billeder er © Svane foto.
Disse betingelser forudsættes læst af alle, der ønsker at købe brugsret til billeder © Svane foto. Retten gælder kun i Danmark med mindre andet er aftalt.
Køb af fotografier (papirbilleder) on line giver ikke retten til massedistribution eller -anvendelse uden forudgående aftale med Svane foto. Fotografierne må således ikke udlånes, videresælges eller kopieres.
Køb af fotografier (til anvendelse online eller flere eksemplarer) on line giver retten til massedistribution eller -anvendelse i henhold til de definerede beskrivelser i disse betingelser.
Indhentelse af evt. tilladelse eller samtykke til visning af billede (typisk personer) er ikke Svane fotos ansvar og Svane foto kan defor ikke drages juridisk til ansvar.
Alle papirbilleder tilstræbes leveret i 13x18 eller 18x24, dog vil det i visse situationer ikke kunne lade sig gøre uden beskæringer. Som hovedregel vil der altid kunne leveres i 13x n1 eller 18 x n2 med mindre andet aftales. Alle billeder leveres iøvrigt henhold til produktbeskrivelsen for de enkelte varer.
Fremsendelse af fotografier (papirbilleder) foretages
med Post Danmark med mindre andet er aftalt. Der anvendes Post Danmarks takster til forsendelse (for maxibrev). Disse takster kan ændres uden varsel fra Post Danmark. Disse takster gælder for online køb. Ønskes sendt pr. efterkrav tillægges Post Danmarks til enhver tid gældende gebyr for efterkrav foruden administrativt gebyr på. kr. 50. Levering inden for 7 arbejdsdage med mindre andet aftales eller varskos af Svane foto.
Fremsendelse af fotografier (til anvendelse online eller flere eksemplarer) sker via mail eller ftp (kunden stiller ftp-adresse og login til rådighed). Filerne leveres i den opløsning og kvalitet, som der er bestilt. Levering inden for næste arbejdsdag - ønskes EKSPRES (inden for 2 timer) opkræves et ekspresgebyr på kr. 300 pr. ordre.
Ændringer eller manipulering i et hvilket som helst digital fotobehandlingsprogram (f.eks. software til computere) eller i en analog, kemisk proces kan kun ske efter forudgående aftale og ændrer ikke ved ophavsretten til fotografiet.
Angiv altid Svane foto eller fotografens navn som byline ved redaktionelt brug.
Såfremt fotografier og billeder anvendes i større oplag eller til visninger på URL (hjemmesider) skal Svane foto have et eksemplar af evt. blade, magasiner samt mail med henvisning til URL. Digitale billeder skal anvendes til deres formål (lægges på en hjemmeside) og må ikke opbevares elektronisk i original eller manipuleret form i kundens datalager. Så snart dette er foretaget skal det digitale foto slettes fra kundens datalager. Visning af billeder på Internettet skal være i et format og opløsning der ikke gør det muligt at foretage massekopiering og distribution ligesom der skal være byline ved billedet. Billedet kan publiceres på en given side inden for den periode der er aftalt.
  

 

 

 

 

 

 

 

Gallerier

 

Galleri »
Du kan se forskellige billeder på galleri.svanefoto.dk.

 

Du kan også klikke her for portrætter

 

 

 

 

Svane foto - et klik til forskel 25 53 13 74